Nybörjarkurs

Åkeredsvägen 1

421 63 Västra Frölunda

Info@dykosjoliv.se

(+46) 705 897497

Nybörjarkurs 

 

 Open Water Diver

Under denna grundkurs lär du dig grunderna för dykning. Du kommer att tillsammans med en instruktör systematiskt bygga upp dina teoretiska och praktiska kunskaper. Vi tränar i vår pool som ligger 1,5 m från teorisalen, sedan återstår utedyken som vi gör i öppen sjö.

 

Kursens innehåll: Kursen består av teori och praktiska övningar i bassäng samt två dagar med dykning i öppen sjö. 

 

Teorin består av fem lektioner där du erhåller den teoretiska kunskapen för att vistas under vattnet. Teorimodulerna avslutas med en slutskrivning som kontroll.

 

Den praktiska delen består även den av fem moduler. Här får du de praktiska färdigheterna i hur du använder din dykutrustning på ett säkert sätt. Varje övning gås igenom och visas av instruktören innan eleverna en och en får prova på övningarna. Små grupper gör att du får en säkrare och mer personlig kurs.

 

Efter detta är det dags för utedyken. Under två dagar bekantar vi oss med dykning i ”riktiga” vatten. Inga nya övningar tillkommer, du känner alltså igen allt som skall genomföras. Utedyken genomförs under 2 dagar.

Pris: 6490 kr

 

Har du funderat på att lära dig dyka utomlands så kan vi rekommendera att genomföra all teori och all bassängträning här hemma där vi tar allt på svenska och i din takt. Du kan sen välja att göra utedyken i öppen sjö varsom i hela världen, det gör att du kan ägna dina semesterdagar till att dyka, inte sitta i klassrum.

 

Pris: 4900 kr

  Tillbaka till kurser

Hitta oss

 

 

Åkeredsvägen 1, 421 63 Västra Frölunda

( I Poseidonhuset)

Telefon: (+46) 705 897497

Email: info@dykosjoliv.se

 

Öppettider

 

 

Onsdag 12:00-20:00

Torsdag 12:00-18:00

Fredag   12:00-18:00

Lördag   Öppet på begäran

 

Följ oss på

Copyright © Dyk&Sjöliv 2019 All Rights Reserved